Over FEACH®

Rouwcoach, vertrouwenspersoon, spreker, schrijver, auteur, podcastmaker en communicatieadviseur

FEACH® staat voor:
Forces - Embracement - Acceptation - Combat - Happiness

De afkorting FEACH® is afgeleid van het oude Ierse werkwoord féach, wat 'kijken' betekent. FEACH® is een door mij ontwikkelde methode om te laten zien: "Kijk, zo kan het ook!"

Het is maar goed dat we niet alles van tevoren weten van wat het leven voor ons in petto heeft. "Van het concert des levens krijgt niemand een program", zei mijn moeder altijd. Tegeltjeswaarheid. Soms neemt het leven een totaal andere wending dan je verwachtte. Of het overvalt je. Je kunt in een situatie verzeild raken waar je niks aan kunt doen. Denk aan het overlijden van een dierbare, een echtscheiding, huiselijk geweld, slachtoffer worden van een misdrijf, je baan kwijtraken, een toxische collega, een burn-out of bore-out of iets anders waardoor je van slag raakt of soms zelfs helemaal gedesoriënteerd raakt.

Ik heb veel ellende van nabij meegemaakt in mijn leven. Veel dierbaren op jonge leeftijd verloren. Maar in de meest gitzwarte periode uit mijn leven zocht ik naar tal van antwoorden en oplossingen die ik nergens vond. Ik zweeg, omdat ik anderen wilde beschermen. Totdat mijn lijf ging protesteren. En op een dag dacht ik: "Zo kan het niet langer. Dit moet anders!". Als project- en eventmanager ging ik zelf op zoek naar oplossingen. Ik maakte voor mezelf mijn eigen 'Plan van Aanpak' met als titel 'FEACH®'. Ik kwam tot de conclusie dat de beste therapeut die bestond binnenin mijzelf zat verscholen. 

Met die kennis en expertise heb ik mijn FEACH®-methode ontwikkeld. Het lukte mij om te herstellen met FEACH®, zowel geestelijk als lichamelijk. Dat was zo'n openbaring, dat voelde zo waanzinnig krachtig, dat ik besloot dat ik mijn FEACH®-methode ook voor anderen kon laten werken door deze te delen. Om een inspiratiebron te zijn voor anderen en om de zin van het bestaan op aarde terug te geven. 

Alles wat ik doe, doe ik vanuit liefde voor mijn medemens. Vanuit mijn hart. Ik voel me gezegend door mijn groot empathisch vermogen, mijn hoogsensitiviteit, heldervoelendheid, mensenkennis, ervaring en expertise. Wanneer we liefde delen met anderen vanuit ons hart, vermenigvuldigt de liefde zich vanzelf. Maar de kracht van échte liefde zit hem in het sleutelwoord 'vergeving'. Ik leer je om lief te zijn voor jezelf en om 100% van jezelf te houden. Want pas dan kun je je hart daadwerkelijk openstellen voor anderen en gaat je leven er totaal anders uitzien dan voorheen. Beter, mooier, liefdevoller en gelukkiger dan ooit. Dat gun ik ieder mens met mijn FEACH®-methode. 

Ieder mens? Ja, ieder mens. Want elk mens is een individu, is uniek. Ik ben wars van racisme, ben voor inclusie en probeer altijd oordeelvrij te blijven. Dat stelt mij in staat om mijn hart open te stellen voor alle mensen. Vanuit mijn hart. Dus voel je welkom bij mij als rouwcoach en als vertrouwenspersoon. En laat je inspireren door mijn FEACH®-methode.  

Daarom bied ik mijn diensten als rouwcoach en vertrouwenspersoon aan. Ik help je om weer de zingeving van je bestaan terug te vinden. Spreekt dit jou aan? Is je interesse gewekt? 

Vul het contactformulier in en je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie terug.

Neem contact op
 • Forces
 • Embracement
 • Acceptation
 • Combat
 • Happiness
Logo Feach

Over Kiki Scheepens

Rouwcoach, vertrouwenspersoon, spreker, schrijver, auteur en podcastmaker. Kiki is een zakenvrouw en daadkrachtig ondernemer sinds 1998 voor haar eigen Organisatiebureau KVPS uit 's-Gravendeel (Hoeksche Waard, Zuid-Holland), net boven Moerdijk, naast Dordrecht en onder Rotterdam. 

Kiki is expert in manipulatie. Ze weet het te herkennen, doorgronden en hanteren. Ze schreef haar eerste boek Sextortion Op het spoor, gebaseerd op een grotendeels waargebeurd verhaal. Terugkijkend op die jaren van intense pijn en verdriet, kwam ze tot de conclusie dat ze er met FEACH® weer bovenop is gekomen. Na jarenlang zwijgen, heeft ze de stilte doorbroken en spreekt nu voor anderen die te maken hebben gehad met manipulatie, psychisch geweld en destructieve personen. In vijf jaar en vijf maanden tijd verloor zij drie dierbaren door de zelfverkozen dood. Ze denkt altijd in oplossingen en mogelijkheden en kijkt naar het grotere geheel. Om tot het beste eindresultaat te komen. Successen te behalen en mensen weer de zingeving van hun bestaan terug te laten vinden.

Kiki is klantvriendelijk en werkt niet alleen servicegericht, maar ook doelgericht. Dat doet ze op basis van haar ervaring als voormalig directiesecretaresse en communicatieadviseur, maar ook door haar opleidingen HBO Eventmanagement, HBO Projectmanagement, de opleiding en bij- en nascholing tot gecertificeerd vertrouwenspersoon en rouwcoach. Zij is een vrouw met daadkracht die doet wat ze belooft. Aan de hand van de door haar ontwikkelde FEACH®-methode ondersteunt zij particulieren die slachtoffer zijn geworden van huiselijk geweldsituaties, sextortion en andere misdrijven en mensen die in een rouwproces zitten.

Kiki heeft een groot empathisch vermogen en probeert altijd oordeelvrij te blijven. Eigenschappen waardoor mensen zich heel snel op hun gemak voelen bij haar. Zij gaat uit van het principe 'Ik ben oké, jij bent oké, totdat het tegendeel bewezen is'. Kiki houdt van mensen, de natuur en van dieren, van honden in het bijzonder. Haar interesses gaan uit naar politiek, defensie, psychologie, maatschappelijke kwesties en mensen in het algemeen.

Alleen al door de combinatie van persoonlijke eigenschappen, kwaliteiten en ervaringen, kan Kiki ook voor jou als particulier of voor jouw onderneming of bedrijf van waardevolle toevoeging zijn.
Wil je meer weten? Vul dan vandaag nog het contactformulier in.

Voor wie is FEACH®?

 • Voor alle bedrijven, ondernemers en organisaties die het beste voorhebben met hun medewerkers om de psychosociale arbeidsbelasting zo laag mogelijk te houden. Voor zichzelf en voor het grotere geheel.
 • Voor particulieren die om wat voor reden dan ook tegen problemen aanlopen en hierover in 100% vertrouwen willen praten met een onafhankelijk vertrouwenspersoon. Die zoeken naar oplossingen om verder te kunnen en op die manier de zingeving van het bestaan terug te vinden en te behouden.

  Vul het contactformulier in en informeer naar de mogelijkheden.

Waarom FEACH®?

 1. Wie ben je?
 2. Wat is de hulpvraag?
 3. Waar heb je behoefte aan?
 4. Wanneer wil je een oplossing voor jouw probleem?
 5. Waarom wil je dat?


En Hoe? Dat leg ik je graag uit, dus neem vandaag nog contact met me op en informeer naar de mogelijkheden.

Meer informatie over FEACH®?


Wil je ondersteuning en hulp van Kiki als rouwcoach?
Zoek je een vertrouwenspersoon?
Wil je de zingeving van je bestaan weer terugvinden? 
Klik dan op de onderstaande button. 

Neem contact op