Over FEACH®

Keynotespreker, ervaringsdeskundige en auteur

FEACH® staat voor:
Forces - Embracement - Acceptation - Combat - Happiness

De afkorting is afgeleid van het oude Ierse werkwoord féach, dat 'kijken' betekent.
FEACH® is daarom een manier om te laten zien: "Kijk, zo kan het ook!"

Als je te maken hebt gehad met een destructief persoon en slachtoffer bent geworden van (emotionele) chantage, dan ben je vaak volledig jezelf kwijt.
Als ervaringsdeskundige spreekt Kiki aan de hand van storytelling over destructieve personen en witteboordencriminelen.
Hoe ga je daarmee om? Hoe wapen je jezelf daartegen? Hoe herken je de patronen?
Kiki zwijgt niet meer, zij spreekt. Het lukte haar ook om te herstellen en weer gelukkig door het leven te gaan met FEACH®.


Neem contact op
 • Forces
 • Embracement
 • Acceptation
 • Combat
 • Happiness
Logo Feach
Kiki Scheepens Keynotespreker FEACH<sup>®</sup> auteur van het boek Sextortion Op het spoor Herstel en geluk na destructieve relaties

Over Kiki Scheepens

Behalve Keynotespreker en auteur is Kiki ook sinds 1998 een daadkrachtig ondernemer. Een zakenvrouw die altijd enthousiast en betrokken is bij haar cliënten. Ze is een ervaringsdeskundige als het gaat om tragedies in mensenlevens. Kiki verloor in vijf jaar en vijf maanden tijd drie dierbaren door suïcide. Deze tragedies en het verdriet waren immens groot. Op haar eigen manier overwon Kiki haar strijd als nabestaande en als slachtoffer van ernstige manipulatie. Wat haar is overkomen, kan iedereen overkomen. Vanuit innerlijke krachten en energie vond ze de weg naar herstel. Terugkijkend op die jaren van intense pijn en verdriet, kwam ze tot de conclusie dat ze er met FEACH® weer bovenop is gekomen. Na jarenlang zwijgen, heeft ze de stilte doorbroken en helpt nu anderen die te maken hebben gehad met emotionele chantage en destructieve personen [lees: de mensen met één of meerdere persoonlijkheidsstoornissen].

Dat doet ze vanuit haar hart, in combinatie met haar hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid. Door haar hoogsensitiviteit voelt ze mensen en situaties haarfijn aan. Haar hoogbegaafdheid zorgt ervoor dat ze denkt in oplossingen en kijkt naar het grotere geheel van mogelijkheden. Vooral vanuit haar hart, want Kiki kijkt vanuit haar hart naar de ander en of het hart op de goede plaats zit. Kiki is geen psycholoog of coach. Zij ziet zichzelf als buddie als ze andere mensen helpt. Dat doet ze mede door haar grote mensenkennis, haar HBO-opleidingen tot project- en eventmanager en vanuit jarenlange ervaring met cliënten in haar eigen pedicurepraktijk. Kiki heeft een zeer persoonlijke aanpak als buddy en beschouwt haar FEACH®-methode dan ook als een persoonlijk en op maat gemaakt evenement, zodat je jezelf weer terug kunt vinden, kunt herstellen en weer gelukkig je leven kunt leiden. Een evenement? Ja, want er gaat niets boven een persoonlijke aanpak en evenementen zijn erop gericht om te slagen. Scroll down voor meer informatie!

Voor wie is FEACH®?

Kiki helpt bedrijven, ondernemers en particulieren met FEACH®.
FEACH® is voor zowel mannen als vrouwen die:

 • Een liefdesrelatie hebben (gehad) waarbij sprake is van geestelijke manipulatie, misbruik, emotionele chantage en  gaslighting.
 • Een zakelijke relatie hebben gehad waarbij er sprake was van een ongezonde machtsverhouding.
  De zogenaamde 'witte boorden'-criminelen.
 • Slachtoffer zijn geworden van sextortion, waarbij hun hele leven op zijn kop is komen te staan.
 • Slachtoffer zijn geworden van een destructief persoon. Huiselijk geweld, op de werkvloer of in je familie.
 • Naaste zijn van een suïcide of iemand verloren hebben door de dood.
 • Na de dood van een dierbare erachter kwamen dat diegene een dubbelleven bleek te leiden.
 • Zich vernederd voelen tot op het bot door het overspel en bedrog van hun partner.

Belangrijk is om te herstellen na destructie. Kiki probeert altijd om oordeelsvrij te blijven. Ze gaat uit van het principe 'Ik ben oké, jij bent oké'. Soms kan het juist heel fijn zijn om te werken aan je herstel met iemand die weet waar je het over hebt.

Is één van de bovenstaande zaken op jou van toepassing?
Weet je niet wat je moet doen? Zit je met 100.000 vragen, ondraaglijke pijn of leef je in angst?
Aarzel dan niet om contact op te nemen met Kiki. Zij kan jouw buddy zijn, jouw eerste aanspreekpunt die je in vertrouwen kunt nemen. Dit is mogelijk op basis van uurtarief, waarna je altijd nog kunt besluiten om de volledige FEACH®-methode te volgen.

Kiki kan je met haar FEACH®-methode helpen om je kracht te geven om de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet te treden. Maar ook om al het negatieve achter je te laten, om weer kleur te krijgen in je leven en deze vast te houden.

Een opdracht ziet Kiki als een missie. Een missie om jouw leven weer op de rit te krijgen en om orde te scheppen in de chaos.
Als je de FEACH®-methode besluit te volgen, dan heb je aan Kiki een buddy die je niet alleen 100% kunt vertrouwen, maar waar je ook op kunt bouwen.

Kies voor een FEACH®-evenement op maat voor jouw persoonlijke geluk en herstel!

 1. Een persoonlijk intakegesprek.
  Daarna optioneel en in overleg met jou:
 2. Het uitwerken van FEACH®, op maat gemaakt voor jouw situatie.
 3. Één-op-één sessies gedurende 12 weken.
 4. Tussentijds telefonisch contact.
 5. Sessie ter afsluiting van jouw persoonlijke evenement van een uur.
 6. Mogelijkheid om te verlengen per maand.

Meer informatie over de FEACH® methode?

Laat FEACH® kleur aanbrengen in jouw leven voor jouw herstel en geluk en neem contact op!

Neem contact op