Over FEACH®

Keynotespreker, schrijver, auteur en ervaringsdeskundige

FEACH® staat voor:
Forces - Embracement - Acceptation - Combat - Happiness

De afkorting is afgeleid van het oude Ierse werkwoord féach, dat 'kijken' betekent.
FEACH® is daarom een manier om te laten zien: "Kijk, zo kan het ook!"

Als je te maken hebt gehad met een destructief persoon en slachtoffer bent geworden van (emotionele) chantage, dan ben je vaak volledig jezelf kwijt.
Als ervaringsdeskundige spreekt Kiki aan de hand van storytelling over destructieve personen en witteboordencriminelen.
Hoe ga je daarmee om? Hoe wapen je jezelf daartegen? Hoe herken je de patronen?
Kiki zwijgt niet meer, zij spreekt. Het lukte haar ook om te herstellen en weer gelukkig door het leven te gaan met FEACH®.

Spreken is zilver, schrijven is goud. Kiki schrijft op haar eigen unieke wijze. Voor zichzelf en voor anderen.
Een schrijver is niet alleen een blijver. Het is de kunst om datgene wat je schrijft te laten hangen bij anderen.
Juist dat maakt de schrijfwijze van Kiki uniek.
Zodat je denkt: "Kiek, zo kan het ook!" FEACH® dus!


Neem contact op
 • Forces
 • Embracement
 • Acceptation
 • Combat
 • Happiness
Logo Feach

Over Kiki Scheepens

Behalve Keynotespreker en auteur is Kiki ook sinds 1998 een daadkrachtig ondernemer. Een zakenvrouw die altijd enthousiast en betrokken is bij haar cliënten. Ze is een ervaringsdeskundige als het gaat om tragedies in mensenlevens. Kiki verloor in vijf jaar en vijf maanden tijd drie dierbaren door suïcide. Daarnaast verloor zij haar moeder aan een hartstilstand toen ze nog maar 26 was. Deze tragedies en het verdriet waren immens groot. Op haar eigen manier overwon Kiki haar strijd als nabestaande en als slachtoffer van ernstige manipulatie. Wat haar is overkomen, kan iedereen overkomen. Vanuit innerlijke krachten en energie vond ze de weg naar herstel. Ze schreef haar eerste boek Sextortion Op het spoor, gebaseerd op een grotendeels waargebeurd verhaal. Terugkijkend op die jaren van intense pijn en verdriet, kwam ze tot de conclusie dat ze er met FEACH® weer bovenop is gekomen. Na jarenlang zwijgen, heeft ze de stilte doorbroken en helpt nu anderen die te maken hebben gehad met emotionele chantage en destructieve personen [lees: de mensen met één of meerdere persoonlijkheidsstoornissen].

Dat doet ze vanuit haar hart, in combinatie met haar hoogsensitiviteit (HSP) en hoogbegaafdheid. Door haar hoogsensitiviteit voelt ze mensen en situaties haarfijn aan. Haar hoogbegaafdheid zorgt ervoor dat ze denkt in oplossingen en kijkt naar het grotere geheel van mogelijkheden. Vooral vanuit haar hart, want Kiki kijkt vanuit haar hart naar de ander en of het hart op de goede plaats zit.

In 2019 besloot Kiki één van haar goedlopende bedrijven te verkopen. Een webshop in Birkenstockslippers, waardoor zij al achttien jaar lang officieel Birkenstockdealer was. Alle social media deed zij zelf en zonder te adverteren stond ze met haar bedrijf steevast op de eerste pagina in Google. Niet alleen door het vele schrijven van blogs en het veelvuldig posten op social media, maar ook door haar klantvriendelijkheid en servicegerichtheid. Gemiddeld stond zij met haar eenmanszaak een 9.5 in de beoordelingen van Kiyoh Klantenvertellen en was haar bedrijf aangesloten bij Thuiswinkelorg.. Haar ervaringen als directiesecretaresse en juridisch secretaresse kwamen haar hierbij goed van pas. Regelmatig vroegen andere ondernemers haar spontaan of ze voor hen ook kon schrijven of de postings van de social mediakanalen kon verzorgen.

Na de meest gitzwarte periode in haar leven besloot Kiki dat het roer om moest en dat ze alleen nog datgene wilde doen waar ze energie uit haalt. Schrijven en op podia staan. Het spreken voor publiek is haar niet vreemd. Regelmatig gaf ze presentaties binnen bedrijven en organisaties. Als kind al stond ze graag vooraan bij toneelstukjes of uitvoeringen. Veelal bedacht ze die zelf. Door haar hoogbegaafdheid kon ze op haar vierde jaar al lezen en op haar vijfde schrijven. Diverse schrijfwedstrijden heeft ze als kind gewonnen en ingezonden brieven gericht aan de Donald Duck, Yes of het Algemeen Dagblad werden steevast gepubliceerd. Terwijl ze haar boek Sextortion Op het spoor afrondde, slaagde ze in zeven maanden tijd voor twee HBO-opleidingen. Projectmanagement en Eventmanagement. Kiki is een geboren organisator, zowel privé als zakelijk. Daarom richtte ze haar eigen Organisatiebureau KVPS (Kiki Voor Public Speaking) op en ontwikkelde haar eigen FEACH®-methode. En toen kwam de coronacrisis .....

Dat weerhield Kiki er niet van om in eigen beheer haar boek uit te brengen en te blijven schrijven. Communicatie is haar sterkste eigenschap en schrijven is niet aan een locatie of tijd gebonden. Iets waar zij al haar creativiteit in kwijt kan, over uiteenlopende onderwerpen. Dit is wat anderen veelal over Kiki zeggen:

- betrouwbaar
- sterk / zelfvertrouwen
- goede sparringpartner
- eerlijk
- hands-on en 'to the point'
- doortastend
- vrolijk
- enthousiast
- teamplayer
- crisisbestendig
- veerkrachtig

Het beeld dat anderen van Kiki hebben klopt als een bus. Kiki kijkt altijd naar het grotere geheel, het belang daarvan en als eerste naar het beoogde eindresultaat. Geen geneuzel, maar gaat rechtstreeks op haar doelen af. En wat ze niet weet, dat vraagt ze. Kiki leest en voelt tussen de regels door, een eigenschap waardoor mensen zich heel snel op hun gemak voelen bij haar. Het mooie is dat zij altijd probeert oordeelsvrij te blijven. In het kader van 'Ik ben oké, jij bent oké, totdat het tegendeel bewezen is'. Kiki houdt van mensen, de natuur en van dieren, van honden in het bijzonder. Haar interesses gaan uit naar politiek, defensie, psychologie, maatschappelijke kwesties en mensen in het algemeen. Zij voelt haarfijn aan wat de behoeften zijn van anderen.

Alleen al door de combinatie van persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten kan Kiki ook voor jouw onderneming of bedrijf van waardevolle toevoeging zijn. Laat je inspireren door Kiki als spreker of schrijver voor jouw bedrijf en je zult zien dat het je geld meer dan waard is. Meer weten? Vul het contactformulier in of volg Kiki op LinkedIn of via haar persoonlijke blogger-pagina in Google.Voor wie is FEACH®?

Kiki helpt bedrijven, ondernemers en particulieren met FEACH®.

Als spreker vertelt Kiki over FEACH® voor zowel mannen als vrouwen die:

 • een liefdesrelatie hebben (gehad) waarbij sprake is van geestelijke manipulatie, huiselijk geweld, misbruik, emotionele chantage en gaslighting; en/of
 • en zakelijke relatie hebben gehad waarbij er sprake was van een ongezonde machtsverhouding.
  De zogenaamde 'witte boorden'-criminelen op de werkvloer.

Belangrijk is om te herstellen na destructie. Kiki probeert altijd om oordeelsvrij te blijven. Ze gaat uit van het principe 'Ik ben oké, jij bent oké'. Daarom FEACH®!

Als schrijver, werkt Kiki voor diverse ondernemers en bedrijven. Zij schrijft treffende blogs en postings voor de diverse social media kanalen. Ook hierbij zet zij haar FEACH®-methode in.

Interviews? Die houdt Kiki niet. Kiki voert goede gesprekken en maakt daar vervolgens een pakkend verhaal van dat geschikt is voor een breed publiek. Of jouw publiek, net hoe jij het hebben wilt! 

Kies voor de FEACH®-methode om jouw eigen successen te bereiken en te vergroten!

 1. Wat wil je bereiken?
 2. Wie ben je?
 3. Waar wil je dat bereiken? Bij jou op de werkvloer, tijdens een evenement of op afstand?
 4. Wanneer wil je dat succes bereikt hebben?
 5. Waarom wil je dat succes bereiken?
 6. Laten we een intakegesprek houden, dan leg ik jou uit hoe we dat zouden kunnen doen! Neem daarom contact op!

Meer informatie over de FEACH®-methode?

Waarom lukte het Kiki om te herstellen van ernstig geestelijk misbruik, emotionele chantage, hoe heeft ze het voor elkaar gekregen om haar leven weer terug te krijgen en gelukkig door het leven te gaan? Dat is waarover zij spreekt aan de hand van storytelling.

Wil je hoger komen met jouw bedrijf in de Google zoekresultaten, maar ontbreekt het je aan tijd of weet je niet hoe je dat aan moet pakken? Met een copywriter als Kiki ben je verzekerd van succes. Meer conversie, meer omzetstijging, sterk reputatiemanagement en een groter bereik. Wie wil dat nou niet? Kiki doet dit al jaren succesvol voor andere ondernemers en bedrijven. Dat kan zowel in company als op afstand.

Wil je Kiki inhuren als spreker en/of als schrijver, klik dan op de onderstaande button!

Neem contact op